ODLOŽENO | B-tým se v pátek představí ve Zlíně | SK Slavia Praha
Více

ODLOŽENO | B-tým se v pátek představí ve Zlíně

Slávistický B-tým se v pátek 23. srpna střetně v sedmém kole druhé ligy se Zlínem. Zápas je na programu od 18:00 na zlínské Letné a přímým přenosem ho odvysílá Sporty TV. | Utkání slávistické rezervy se Zlínem je odloženo z důvodu hromadného onemocnění covidem B-týmu Slavie. O náhradním termínu zápasu budeme informovat.

Sešívané čeká v pátek souboj s prvním celkem tabulky. Zlín po sestupu z nejvyšší fotbalové soutěže zatím po šesti kolech ani jednou neprohrál. Na svém kontě má pět výher a jednu remízu.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky mají po šesti kolech na svém kontě devět bodů a náleží jim čtvrtá příčka tabulky. V minulém kole slávistická rezerva porazila v Radotíně B-tým Sigmy Olomouc vysoko 4:0 po brankách Berana, Touly, Trédla a Pikolona.

Utkání si můžete připomenout v sestřihu


Páteční soupeř sešívaných si v minulém kole připsal výhru 3:1 nad Vlašimí.

Utkání 7. kola Chance Národní Ligy mezi slávistickou rezervou a Zlínem je na programu už v pátek 23. srpna od 18:00. Vstupenky jsou k dispozici v prodeji online zde.

Zápas v přímém přenosu odvysílá Sporty TV. Jak televizi naladit?

Utkání slávistické rezervy se Zlínem je odloženo z důvodu hromadného onemocnění covidem B-týmu Slavie. O náhradním termínu zápasu budeme informovat.

Aktuálně

Trpišovský před Baníkem: Evropský zápas se vším všudy

12. 9. 2024
O své postřehy před sobotním 8. kolem Chance Ligy, v rámci kterého se sešívaní představí od 16:00 na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích proti Baníku, se podělil hlavní trenér Jindřich Trpišovský.

HALFTIME nově na 72 pobočkách sítě GECO

12. 9. 2024
Skvělá zpráva pro fanoušky Slavie a čtenáře klubového magazínu HALFTIME! Šestnácté číslo s Janem Bořilem na titulní straně a exkluzivními rozhovory s Tomášem Vlčkem a Barborou Votíkovou je od čtvrtka 12. září k dostání také na pobočkách sítě GECO.

Informace pro fanoušky do Razgradu

12. 9. 2024
První zápas nového ligového formátu Evropské ligy začnou slávisté zápasem proti Ludogorci, hrát se bude v Razgradu 25. září od 21:00. V článku si přečtěte důležité informace k výjezdu.

Další články